Sunday, 25 August 2013

Nak macam ni boleh???

Assalamualaikum..
Akhirnya ada jugak modal cik elly nak berceloteh kat blog ni.. hee Entry kali ni agk menarikla utk cik elly kongsikan...

Sebelum raya aritu my abah adala menyatakan hasratnya utk mozek rumah kami di FELDA nun. (bangga jd ank felda tau).. bincang punya bincang mula2 tak de bajet utk mozek kesemua bilik tidur.. weekend aritu berita menggembirakan, my abah kata "kita mozek satu rumah termasuk bilik tidur". Yippppiiiii, tersangatla hepi dan semakin berkobar-kobar cik elly  nk membeli set bilik tidur yg i idamkan. wink wink.. TQ Abah!

Housemate rmh sewa i kata " apa la ko ni org beli katil time nak kawen nnti".. dgn selamba i jwb u olsss... "nak tggu kawen lmbt lagi lgpun kan leh save bajet beli katil dulu"... kui3... Tp xpela kan nanti bila dah ada rmh sendiri baru boleh beli dgn MR. HUBBY kan... (siapalah tu ek) hee...

Sebelum ni cik elly pernah berfikir nk beli rumah, tapi di sebabkan kewangan yg belum stabil cik elly mengenepikan sebentar hasrat itu.. huhu. jadi berbalik kepada set bilik tidur idaman i ni.. sememangnya i berkenaannn sesangat dgn set tidur ENGLISH STYLE.. Kelasssssssss kau Maria! haha  tp sebenarnya sbb English Style ni KEMAS dan nampak bersih...

Memang terliur laaaa bila window shoping kat internet tadi (canggih kau!) tp apa kan daya harganya terlalu laaaaaaa mahal.. boleh wat muka kereta MYvi lagi satu.. huahua (hiperbola) Jd rasanya cik elly nak pilih yg ala2 ajela ea... yg penting trademark cik elly BIAR TAK CANTIK TAPI KEMAS! hihihi.. KEMAS menjadi ciri utama bilik tidur cik elly nanti.. Jadi bermulalah pencarian idea di internet...

TAraaaaaaAAAA


haaaa.. cantik kan kan! tak taula knp i tak tertarik dgn hijau for my bedroom ni.. i tertarik dgn pepel pulak. Tp warna ni mmg selesa bila dipandang.. I likeeee banyak2.. hee Tapi bukanlah nak sebiji mcm ni... kalau macam ni mau beriban2 duit i keluar nnti... Cik Elly cubalah menjadikan pic ni sbg inspirasi.. HAsilnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Tungggguuuuuuuuuuuuuuu... Mudah2an di mudah kan pencarian dan dpt cari set bilik tidur yg memuaskan hati dan MURAH!.. hahaha Taste Tinggi tp ttp nk murah... Gitewwwww... 

Ok lah.. tu je utk entry kali niiii... Bubye olss... 
P/s: kalau cik Elly nak cat bilik kaler tu boleh tak? BRo in Law?? sbb abg ipaq chek sponsor cat.. kikiki




TERIMA KASIH SUDI BACA!!

2 comments:

cweet pinky said...

ai cik elly , singgah sini jap , huhuhu ~ ternampak link kat FB cik wawa wiwi ....

nice blog tp tak nampak tulisan lak , tataw la kalaw mata CP nih ker yang tak nampak or lapppy CP nih tak dtect tulisan , tp CP nak bace kena select dulu baru nmpak tulisan , nice story , syang kalaw orang susah nak baca :D

salam perkenalan , kalaw sudi , singgah la my blog :D

the secret life of elly said...

Waalaikummussalam Warahmatullah..
Oh ye ke xleh nk baca? sy pun xperasan kalw x diberutahu. tp so far kwn2 sy xde lak bgtau.. In Shaa Allah akn diperbaiki dari semasa ke semasa. Al maklumlah sibuk dgn keje ni pon curik2 masa sikit utk jengah blig sndiri.. BTW thanks ya coz sudi singgah.. Salam kenal kerana Allah.. :-)